طرز تهیه شیرینی مقوی و ارزان مخصوص شب یلدا

آجیل بار یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده است که شما می‌توانید برای شب یلدا به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه آجیل بار را می‌خوانید.

به گزارش همشهری آنلاین، آجیل بار را می‌توانید با انواع مغزیجات و ترکیبات مختلف تهیه کنید و به دلیل مقوی بودن یک خوراکی خوشمزه برای بچه‌هاست که راحت تهیه می‌شود، همچنین شما می‌توانید آجیل بار را برای عید یا شب یلدا و دورهمی‌ خود تهیه کنید و یک پذیرایی شیک از مهمان‌های خود داشته باشید. تهیه این آجیل بار خیلی آسان است و می‌توانید از گردو یا پسته و هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید.

مواد لازم

کنجد بو داده: ۱.۵ تا ۲ پیمانه

مغز تخمه آفتابگردان: ۱ پیمانه

بادام زمینی: بدون پوست ۱ پیمانه

شکر: ۱/۲ پیمانه

شیره انگور یا خرما: ۱/۲ پیمانه

ارده کنجد: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه شیرینی مقوی و ارزان مخصوص شب یلدا

طرز تهیه آجیل بار

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید کنجد را کمی‌ تفت دهید، شما می‌توانید از کنجد بو داده آماده استفاده کنید و اگر کنجد خام در خانه دارید کافی است داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی‌آن گرفته شود و کمی‌ تغییر رنگ دهد، دقت کنید پای گاز باشید وگرنه خیلی سریع کنجد می‌سوزد.

مرحله دوم: کاراملی کردن شکر

شکر را داخل تابه بریزید و هم نزنید و بگذارید خود شکر با حرارت کم ذوب شود. زمانی که قهوه‌ای رنگ شد باید سریع شیره انگور و ارده کنجد را اضافه کنید و سریع هم بزنید و نگذارید تا شکر سفت شود.

مرحله سوم: افزودن مغزیجات

در ادامه باید کنجد و بادام و مغز آفتابگردان و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و خوب سفت شود، سپس از روی حرارت بردارید و یک ظرف مستطیل پیرکس یا پلاستیکی را بردارید و کمی‌چرب کنید. از مواد تهیه شده داخل آن بریزید و کمی‌خلال پسته برای تزیین بریزید و با گوشتکوب دستی خوب بکوبید تا سطح آجیل بار کاملا باید صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم: تهیه آجیل بار

ظرف را برای ۱ ساعت باید در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید و برای ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و از قالب خارج کنید و با کمک یک چاقو تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و این آجیل بار را میل کنید.

نکات کلیدی

بهتر است قطر مواد یک سانت بیشتر نشود؛ زیرا کالری بسیار بالایی دارد.

می‌توانید همه مغزیجات را در ابتدا کمی‌تفت دهید تا بوی خامی‌آن ها گرفته شود و بعد استفاده کنید.

اگر احساس کردید شکر سفت شده باید حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دوباره ذوب و شل شود.

اصلا نباید زیر شکر زیاد باشد وگرنه می‌سوزد و مزه تلخی به آجیل بار می‌دهد.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 728790

  • طرز تهیه کیک ساده بدون فر | چیکار کنیم پف کیک نخوابد؟ ؛ ترفند پف کردن کیک در قابلمه | ساده ترین روش تهیه پرطرفدارترین کیک خانگی

  • اینفوگرافیک | هرگز دارو را با این نوشیدنی‌ پرطرفدار نخورید | خطرناک‌ترین نوشیدنی‌ها برای خوردن دارو

  • یلدا؛ جشن گیاهخواری در ایران باستان | ردپای گیاهخواری عارفان در تذکره الاولیا عطار | صادق هدایت از کی گیاهخوار شد؟

  • طرز تهیه شیرینی مقوی و ارزان مخصوص شب یلدا

  • ویزای آمریکای حمید فرخ نژاد چقدر آب خورد؟

  • ترانه علیدوستی بازداشت شد

  • عامل اصلی اغتشاشات پاساژ علاءالدین دستگیر شد

  • جزئیات تازه از درگیری در زندان کرج | یک زندانی جان باخت | علت درگیری چه بود؟ | اعلام آخرین وضعیت زندان

  • نشر چشمه پلمب شد

  • اولین اظهارات مظنون بازداشت‌شده در پرونده مرگ آیدا رستمی

  • علت بازداشت ترانه علیدوستی اعلام شد

  • چرخ و فلک فوق ستاره فوتبال برای دخترش

  • ضربه کاری رفتار روحانی با شی‌جین‌پینگ | در هتل رئیس‌جمهور چین چه گذشت؟ | از ماجرای سرویس بهداشتی نامناسب و کاهش زمان سفر تا گردش به سمت عربستان

  • تصاویر جدید از بلایی که بر سر آکواریوم غول پیکر برلین آمد

  • تصاویر | آواز عاشقانه رئیس جمهور متعصب کرواسی در جام جهانی

  • ببینید | واکنش مجری تلویزیون به نحوه رفتن حمید فرخ‌نژاد

  • ببینید | کیک مسی هم تولید شد!

  • ببینید | صدها رحم مصنوعی با نوزاد در نخستین مرکز رحم مصنوعی جهان

  • شرافیت
  • طرز تهیه کاچی | فوت و فن خوشمزه شدن این دسر مقوی

  • طرز تهیه شله‌زرد در خانه به همراه فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن آن

دیدگاهتان را بنویسید